Skip to content

Noortele

Tere, noor!

Kui sa tunned, et elu on muutunud keeruliseks ja vajad tuge, siis tea, et sa pole üksi. Isegi, kui sulle tundub, et oled.
On täiesti normaalne, et vahel võib olla raske toime tulla ning abi otsimine on tugevuse märk.

MTÜ Sa Suudad on loodud selleks, et toetada noori, kellel on raske. Meie soovime toetada noori just nii nagu nad seda vajavad. See tähendab, et küsime noorte käest, mida nad päriselt vajad, et nad tunneksid, et nad oleksid kuuldud, nähtud ja toetatud nii nagu nad seda vajad. 

Meie jaoks on oluline ka tuua noorte hääl nii täiskasvanute kui laiemalt ühiskonnas kuuldavaks – proovime noorte mõtteid, tundeid ja vajadusi väljendada ka nendele inimestele, kes Eestis just teie jaoks erinevat tuge pakuvad. 

MTÜ Sa Suudad usub, et iga inimene on oma elu asjatundja, sh ka noored ise. Me kõik oleme võrdsed – lihtsalt erinevate elukogemustega. 

MTÜ Sa Suudad on alles alustav mittetulundusühing ehk me alles oleme oma tegevust alustamas. Hetkel oleme erinevaid toetusvõimalusi arendamas – kui sul on mõni idee või mõte, kuidas noori, sh sind toetada, siis kirjuta meile julgelt info@sasuudad.ee või meie sotsiaalmeediasse @sasuudad.

Seniks saad lugeda teiste noorte mõtteid ja soovitusi, kellel minevikus oli keeruline ning vaadata, millised abi ja toe võimalused täna Eestis on.

Pea meeles, et abi otsimine on alati õige samm. Sa oled väärt, et sind aidataks ja toetataks. Kui sa tunned, et vajad tuge, siis ära kõhkle pöörduda nende võimaluste poole. Sa ei ole üksi ja on olemas inimesi, kes tahavad ja saavad sind aidata.

Sa suudad!